REPARATIE AAN ALLE MERKEN

Met onze ervaring kunnen wij alle merken smartphones en tablets deskundig repareren.
Dit moeten overigens alleen originele merken zijn, geen namaakproducten.

ORIGINELE ONDERDELEN

Wij werken nauw samen de grootste leveranciers van Nederland, op het gebied van elektronica.
Daardoor zijn onze producten uitsluitend origineel en worden standaard met fabrieksgarantie geleverd.

VERZEKERING ERKEND

Mocht u verzekerd zijn tegen schade, zowel inboedel als aansprakelijkheid, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw verzekeringsmaatschappij. Ook kunnen wij uw toestel ‘total loss’ verklaren.
Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, (bijna) iedereen heeft er een. Wat als u hem even niet meer kunt gebruiken, door bijvoorbeeld een kapot scherm/glas of een foutmelding? Computer Reparaties Stadskanaal repareert de meest voorkomende problemen aan uw smartphone en tablet. Bij schade aan het glas of scherm, vervangen wij dit en zorgen er voor dat hij er weer als nieuw uitziet. Smartphones en tablets. Smartphones en tablets
smartphones en tablets Smartphones en Tablets Batterij
smartphones en tablets Smartphones en Tablets Scherm
smartphones en tablets Smartphones en Tablets Knoppen
De meeste reparaties worden binnen een paar uur uitgevoerd. Wij hebben een kleine voorraad met de onderdelen die op het moment het vaakst vervangen worden. Onderdelen die niet op voorraad zijn, worden besteld en vaak de eerstvolgende werkdag geleverd. Onze leveranciers beschikken over alle onderdelen in onze branche voor de meeste merken op de markt. Zo kunt u snel en gemakkelijk weer optimaal gebruik maken van uw smartphone en tablet.

Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor alle reparaties. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit. Alle onderdelen worden geleverd en geïnstalleerd met drie maanden fabrieksgarantie en drie maanden reparatiegarantie van Computer Reparaties Stadskanaal.

Neem nu contact met ons op!
Bel of mail om een afspraak te maken.