Geen onderzoekskosten

Bij ons betaalt u geen onderzoekskosten.
Wij bekijken uw desktop en/of laptop en nemen contact met u op over wat de kosten zullen zijn. Mocht het probleem niet op te lossen zijn, dan betaalt u helemaal niets.

 

Betaalbare reparaties

Wij streven naar een hoge service en 100% klanttevredenheid voor een betaalbare prijs.
Bij ons betaalt u daarom nooit teveel voor een reparatie aan uw desktop en/of laptop!

Reparaties binnen 24 uur.

De meeste reparaties zijn binnen 24 uur uit te voeren. Vaak heeft u uw desktop en/of laptop dezelfde dag nog terug.
Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij u hier altijd over informeren.

 

De specialist op het gebied van reparaties aan uw desktop en/of laptop. Problemen met o.a. uw computer en laptop zijn altijd vervelend. Denk bijvoorbeeld aan een laptop met een kapot beeldscherm of een computer die niet meer aan wil. Uw apparaat begeeft het vaak op een onverwacht moment.

Computer Reparaties Stadskanaal staat in deze gevallen graag voor u klaar. Door onze computerhulp in te schakelen om uw problemen op te lossen bespaart u tijd en hoge kosten die u normaal gesproken kwijt zou zijn aan een computer leverancier , of lange wachttijden van fabrikanten.

Wij werken met deskundige ICT experts die problemen met computers, internet en andere digitale apparaten kunnen verhelpen. Ook voor het installeren en instellen van apparatuur en software bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen, en ons op de hoogte brengen van het probleem aan uw desktop en /of laptop.

desktop en/of laptop Computers en/of laptops msi stealth filled
desktop en/of laptop Computers en/of laptops 8 05
Computer Reparaties Stadskanaal biedt de mogelijkheid om uw computer te laten checken door een zogenaamde APK (Algemene Periodieke Keuring). Deze keuring is uitsluitend bedoeld voor uw desktop en/of laptop.

Omdat uw computer (meestal) dagelijks gebruikt wordt, trekt deze veel stof en vuil aan. Dit kan schadelijk zijn voor de hardware. De software kan door overmatig gebruik vervuild raken en vertragen. Ook kunnen er foutmeldingen (errors) verschijnen.

Onze APK service zorgt ervoor dat uw computer gecheckt wordt op de belangrijkste punten (hardware, software, updates en beveiliging).
Wij raden u aan om hier iedere zes maanden gebruik van te maken, zodat u uw desktop en/of laptop optimaal kunt blijven gebruiken.

desktop en/of laptop Computers en/of laptops prodam sborka komplektuyushchee apgreyd 383c 1330510562518020 1 big
Computer Reparaties Stadskanaal is de ideale hulp voor alle uitbreiding aan uw desktop

Met de uitbreidingsdienst kunt u uw oude of nieuwe desktop meer kracht geven.

De meeste onderdelen van een desktop computer worden door verschillende bedrijven ontworpen, deze bedrijven werken continu aan de ontwikkeling van de onderdelen.

Een onderdeel van een desktop computer wordt dus continu verbeterd, en er verschijnen steeds meer vernieuwde onderdelen die uw computer meer kracht kunnen geven en ervoor zorgen dat uw desktop computer up to date blijft.
Denk hier bijvoorbeeld aan een harde schijf, geheugen, of een DVD – Blu-ray speler/brander.
Andere onderdelen die te vervangen zijn, zijn onder andere :  videokaart, CPU processor, PCI (Wi-fi kaart), desktop koeler, desktop kast etc.