Woont u buiten de omgeving van Stadskanaal? Dan kunt u uw apparaat opsturen en ter reparatie aanbieden.

Werkt uw computer heel erg traag? Is het scherm van uw tablet/smartphone kapot of werkt deze niet meer goed? Voor deze en soortgelijke problemen kunt u al bij ons terecht als u in de omgeving van Stadskanaal woont. Uw apparaat wordt gratis bij u opgehaald en teruggebracht.

Nu is het ook mogelijk om uw apparaat te laten repareren als u buiten de omgeving van Stadskanaal woont. U kunt uw apparaat opsturen tegen PostNL tarieven. Computer Reparaties Stadskanaal onderzoekt gratis wat de oorzaak van het probleem is. U krijgt van ons een prijsopgave. Als in een enkel geval wij het probleem niet kunnen verhelpen betaalt u alleen de kosten voor uw verzending en retourzending.

Wij nemen contact met u op als:

  • De reparatie langer duurt dan 24 uur.
  • Een of meerdere onderdelen kapot zijn en nieuwe onderdelen moeten worden besteld.
  • Wij een prijsindicatie hebben.

Daarna sturen we uw apparaat in goede staat terug. U krijgt van ons een ‘track en trace’-nummer, zodat u de retourzending kunt volgen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Reparatie voorwaarden

Computer Reparaties Stadskanaal hanteert de volgende reparatie-voorwaarden.

Aanvullende bepaling

Bij niet vooraf gemelde schade wordt het apparaat niet in reparatie genomen.

Verzending en verpakking

LET OP! Sluit de netstroomadapter en accu bij! Heeft het apparaat een opstartwachtwoord? Verwijder dit dan of vermeld het wachtwoord op een briefje.

Verstuur het apparaat in een neutrale doos. Gebruik niet de originele doos i.v.m. diefstalgevoeligheid tijdens transport. Computer Reparaties Stadskanaal retourneert geen opgestuurd verpakkingsmateriaal; voor terugzending wordt een universele doos gebruikt.

Vochtschade

In geval van apparaten die defect zijn geraakt als gevolg van vochtschade voert Computer Reparaties Stadskanaal de zogenaamde ‘laptop cleaning’ procedure uit om vervolgschades zoveel mogelijk te voorkomen. Zonder deze cleaning voert Computer Reparaties Stadskanaal geen reparatie meer uit van vocht gerelateerde defecten! En zelfs na een cleaning kan het gebeuren dat er, nog steeds als gevolg van de vloeistofschade, andere onderdelen beschadigd zijn. En een week na de reparatie kan bijvoorbeeld het moederbord er alsnog mee ophouden. Zo’n vervolgschade is geenszins te wijten aan de reparatiehandelingen van Computer Reparaties Stadskanaal. Computer Reparaties Stadskanaal aanvaardt in deze gevallen dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor vervolgschade.

Bel me terug

Een moment geduld aub.